IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 7 Ekim’de İzmir’de düzenlenen izinsiz gösteride başından vurularak hastaneye kaldırılan Ekrem Kaceroğlu, bu sabah hayatını kaybetti. Kaceroğlu’nun cenaze törenine yaklaşık 2 bin kişi katılarak kortej yaptı.

IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 7 Ekim’de İzmir’in Bornova ilçesinde düzenlenen izinsiz gösteride başından vurularak Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan 3 çocuk babası Ekrem Kaceroğlu (38), bu sabah hayatını kaybetti. Kaceroğlu’nun cenazesi, Bornova Çamkule Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Altındağ Mezarlığına defnedildi. Kaceroğlu’nun cenaze törenine yaklaşık 2 bin kişi katılarak kortej yaptı.

SLOGANLAR ATILDI

Kaceroğlu’nun hayatını kaybettiğini duyan yakınları cenazenin kılınacağı caminin önünde “Kobani IŞİD’e mezar olacak” ve “Katil IŞİD” şeklinde sloganlar atıldı. Cenaze kortejinde Abdullah Öcalan fotoğraflarının bulunduğu pankart ve flamalar taşınırken, PKK ve YPG lehine sloganlar da atıldı. Kaceroğlu’nun cenazesi, taziye evinin önünden geçirilerek Altındağ Mezarlığına getirildi. Cenaze töreninde çok sayıda çevik kuvvet polisi de hazır bulundu.