Düzce İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekiplerinin, torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda esrar ve bonzai ele geçirildi.

Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada, KOM Şube Müdürlüğünce sokak satıcılarına yönelik yürütülen planlı ve projeli çalışmalar sonucu Y. Y. isimli şahıs Sakarya KOM Şube Müdürlüğü ile ortak yapılan çalışma sonucu Karasu İlçesinde yakalandı. Yakalanan şahısla birlikte 1 adet ruhsatsız silah ve bu silaha ait fişeklerle birlikte yakalanarak tutuklandığı bildirildi.

İkinci operasyon ise Düzce kent merkezinde yapıldı. C. H. isimli şahıs ise yapılan operasyonda İl Merkezinde yakalandı. Yakalanan şahıstan 20 gram esrar, 31 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 1 adet ruhsatsız silah, silaha ait şarjör, 5 adet fişek ele geçirildi.

Ayrıca soruşturma kapsamında aynı alayla ilgili olarak değişik tarihlerde 3 ayrı dosya kapsamında 4 şahıs yakalanmış, şahıslardan 14 paket halinde toplam daralı 13 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildiği aktarıldı. Yakalanan şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.