Ordu’da freni boşalan kapalı kasa kamyonetin altında kalan bir kadın, itfaiyenin uzun uğraşları sonucunda bulunduğu yerden çıkarıldı. Ağır yaralı olarak kurtarılan kadın, 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Atınordu ilçesi Taş Başı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen bir kişi 52 PC 634 plakalı kapalı kasa kamyoneti park ederek uzaklaştı. Henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yokuş aşağı hareket etmeye başlayan araç o sırada yoldan geçen 40-45 yaşlarındaki Ülkü isimli kadını altına alarak sürükledi. Sürüklenen araç inşaat halindeki bir binaya çarparak durabildi. Altında sürüklenen kadın, binanın kenarındaki boşluğu düşerek arabanın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kadının boşluğa düşmesi hayatını kurtardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kadını sıkıştığı yerden kurtarmak için yoğun çaba harcadı. Uzun uğraşlar sonunda ağır yaralı olarak kurtarılan Ülkü isimli kadın, 112 Acil sağlık ekipleri tarafından Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada yaralanan kadının yakını fenalık geçirdi.

Görgü tanıkları kadının boşluğa düşmesinin muhtemel bir ölüm olayını önlediğini söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.