Trafik kazası dün gece Kırbağı Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi Üniversite Karşısı Halı sahaya giden ara yolda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre arkadaşlarıyla birlitte halı sahaya giden Osman A.(42) yönetimindeki 06 BH 2184 plakalı kamyonet, yolun karanlık ve tozlu olması nediniyle yol kenarında 2 arkadaşıyla bekleyen, 70 AY 279 plakalı motosikleti ve sürücüsü Ali Çınar'ı(20)  fark etmeyerek çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Çınar yolun dışına fırlayarak başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırılırken tedavi altına alındı. 

İddiaya ve görgü şahitlerinin ifadesine göre motosikletli gencin arkadaşlarıyla halı sahadan geldikleri, motosikletinin ve ışık donamının çalışmadığı ve sadece pedalını çevirerek kullandığı,  yolun kenarında durarak çalışmayan bir aksamın tamiri için uğraştıkları öğrenildi. Kazadan hemen önce oradan geçen görgü tanığı Adem Y.;''Halı saha dönüşünde karanlık ve yolun aşırı tozlu olması nedeniyle şahısları bizde son anda fark ettik. Neredeyse biz çarpacaktık. Korna basarak ta uyarmıştık. Ana caddeye çıktığımız anda kazanın sesini duyarak kaza yerine geldik,''dedi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.