Karaman’da hafta sonu içkili gazinoda meydana gelen silahla adam öldürme ve yaralama olaylarının ardından yakalanan zanlılardan 2 ve karşı gruptan 2 olmak üzere toplam 4 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, Karaman’da Çeltek Mahallesi Şarözü mevkiinde bulunan bir gazinoda hafta sonu meydana gelen olayda, 5 kişilik gruptan birinin gazinoya gelerek ateş açması sonucu gazino sahibinin kardeşi Hasan Hüseyin Kepir (49) ölmüş, yeğeni Recai Kerpir (23) ve Arif Gülbasmacı (36) yaralamıştı.

Olayın ardından Asayiş Şube ekiplerince olaya karışarak kaçan zanlılar yakalandı.  
Silahla adam öldürme ve yaralama olayına karışan zanlı Mevlüt Doğan (22) ile Ali D.(49), Mehmet G.(27), Mehmet G.(22) ve Serdar Ç. (22) ile Ali Ünüvar yakalandı. Yakalanan zanlılar ile karşı gruptan M.K. ve R.C’de adliyeye sevk edildi.


ÇELİK YELEKLE KORUNDU
Karaman Adliyesinde alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Emniyet tedbir alırken, gazinoda cinayet sonrası her iki gruptan şahıslar adliyeye ayrı ayrı sevk edildi. Yaklaşık 8 saat süren sorgu ve mahkemenin ardından cinayet zanlısı Mevlüt Doğan (22) ile Ali Ü. (22) ve karşı gruptan da adliyeye çıkarılan M.K (54) ile R.C (21)’de tutuklandı. Tutuklanan zanlılardan Mevlüt Doğan’ın çelik yelekle Adliyeden çıkarıldığı gözlendi.