Şişli Nişantaşı’nda bir gece kulübünde yaşanan ve bir güvenlikçinin ölümü ile yaşanan çatışma, güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Nişantaşı Vali Konağı Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence merkezi önünde geçtiğimiz haftasonu yaşanan silahlı çatışmada güvenlik görevlisi V.T. (36) hayatını kaybetmiş, İ.Ç. (23) ve B.Ş. (29) ise yaralanmıştı.

Olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri, eğlence mekanının güvenlik kameralarını inceledi. Olayın eğlence mekanında tartışan iki grubun arasında çıkan tartışmanın büyümesiyle yaşandığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre gece kulübünde bir kişi ile tartışan bir grup arkadaş, dışarı çıkarak arabadan silahlarını aldı. Eğlence mekanına girmek isteyen şahıslar, güvenlik görevlilerince silahlı oldukları için içeri alınmadı. Güvenlik görevlileri ile grup arasında çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. Yaşanan olayda güvenlik görevlisi V.T. hayatını kaybederken İ.Ç. (23) ve B.Ş. (29) ise yaralandı.

Asayiş Şube ekipleri, olaya karışan E.E. (36) ve A.Ö.(31) isimli şahısları kısa sürede gözaltına aldı. D.G. (38) isimli zanlı ise kendisi polise teslim oldu. İfadeleri alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Gece kulübü önünde yaşanan çatışma, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde gece kulübüne gelen zanlılar ellerinde silahla görülüyor. Zanlılardan biri gece kulübünün kapısına doğru yanaşarak içeri ateş ediyor. Zanlılar arabaya binerek kaçtıktan sonra ise yaralı güvenlikçiler dışarı taşınıyor.