Gümüşhane’de bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil bahçe duvarına vurdu. Lastikleri kopan araç, 55 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre akşam saat 23.20 sıralarında Gümüşhane’den Trabzon istikametine giden Fatih Ulutaş (22) kontrolündeki 29 DH 554 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle Özcan Mahallesi Balyemez Konağı yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıktı.

İlk olarak yol kenarında bulunan bir evin garaj kapısına vurarak kapıyı kıran otomobil karayolunda yaklaşık 55 metre sürüklendikten sonra ön ve arka sol lastikleri kopmuş halde ters istikamette durabildi. Otomobilde bulunan üç kişi yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, otomobilde bulunan Muhammet Ali Yüzüak (23) ve Emre Çetin’i (19) sıkıştıkları yerden çıkardı. Sürücünün kendi imkanlarıyla çıktığı araçtaki yaralılar 112 Acil Servis ambulanslarıyla Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu anlaşıldı.

Kaza nedeniyle Gümüşhane-Trabzon Karayolu bir süre trafiğe kapanırken, yolun temizlenmesi ve kaza yapan otomobilin çekilmesinin ardından trafik normal akış seyrine döndü.