Adana’da Güven Parti İl Başkanlığı’na düzenlenen 48. operasyonda 11 kişi gözaltına alınırken, il başkanı taksiyle kaçtı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, nisan ayından bu yana 47 operasyon düzenlediği Güven Parti Adana İl Başkanlığı’nda yine tombala oynandığı ihbarını adı. Polis 48. kez operasyon için düğmeye bastı. Polis, partinin kapısına geldi ancak kapıyı çalmasına rağmen kimse açmadı. Bunun üzerine polis bir süre kapıyı açmak için mücadele ettikten sonra koç başını getirip demir kapıyı kırarak içeri girdi. Polis içeri girdikten sonra tombala malzemelerini aramaya başladı. Daha önce malzemeleri saklamak için türlü türlü fikir üreten ancak yine de malzemeleri yakalatan partililer, bu kez de tombala malzemelerini tavana saklamıştı. Polis malzemeleri yine bulup zuladan çıkardı.

İL BAŞKANI TAKSİ İLE KAÇTI

Operasyon sırasında polisin geldiğini öğrenen il başkanı B.A., binanın başka bir girişinden çıkarak taksi ile kaçtı. Polis binaya girdikten sonra kumar oynayan 110 kişiye 189’ar lira para cezası kesti. Kumar oynatan ve yer temin eden 11 kişiyi de gözaltına aldı. Gözaltı süresi dolan şahıslar bugün adliyeye sevk edildi.

Zanlılara daha önce Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi İl Başkanlığı’nda kumar oynatan 49 kişiye verilen parti binasına yaklaşmama ve elektronik kelepçe takılması cezası verilmesi bekleniyor.