SINAVA GİDERKEN KAZA YAPTI
Karaman’da hafta sonunda KPSS Orta Öğretim Ön Lisans sınavlarına gitmek için yola çıkan Recep Bayram yönetimindeki otomobil, kaza yaptı. Kazada yaralanan olmazken araçlarda hasar oluştu. Kazada otoda bulunan ve sınava giden 1 kişi ise başka bir araçla KPSS sınavına yetiştirildi.

Alına bilgilere göre Sakabaşı Mahallesi Türkmenler Halı Mobilya Mağazası önündeki kavşakta meydana gelen kazada Kenzi caddesinden seyir halinde ola Recep Bayram (23) yönetimindeki 06 AK 493 plakalı otomobil sınava katılmak için akrabasını taşırken, Valilik istikametinden çarşı merkezine doğru gelen Özkan Öz (29) idaresindeki 33 UR 829 plakalı kamyonetle kavşakta çarpıştı. Kazada araçlar hasar gördü. Yaralanan ise olmadı. KPSS sınavına giden yolcu ise başka bir araçla sınava yetiştirildi. Polis kazadan sonra yaptığı ölçümlerin arından kısa süre kapanan trafiği bir süre sonra ulaşıma açtı.


ÜÇ TEKERLEKLİ MOTORDAN DÜŞEN ANNE KIZ YARALANDI
Karaman Merkeze bağlı Zengen köyü yolunda seyir halinde iken üç tekerlekli motosikletin devrilmesi sonucu düşen anne ve kız yaralandı.

Edinilen bilgilere göre hafta sonu İl Merkeze bağlı Zengen köyü yolunda seyir halindeki üç tekerlekli araç, sürücüsünün seyir halinde iken kontrolünü kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada üç tekerlekli araçtan düşen anne Ayşe Akgün (55) ve kızı Halime Akgün (23) yaralandı. Yaralılar Ambulansla Karama Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların tedavisi sürerken, jandarma kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.


YAYA GEÇİDİNDE KAZA 2 YARALI
Kent merkezinde yaya geçidi üzerinde motosikletin yayaya çarpması sonucu sürücü ve yaya yaralandı.
Alınan bilgilere göre Atatürk Bulvarı 30 metrelik yol üzerinde meydana gelen kazada, yaya geçidine gelen Askerhoca Emlak sahibi Ahmet Gülseven (72), karşıdan karşıya geçmek için yaya geçidini kullandığı sırada 70 ER 815 plakalı motosikleti ile seyir halinde olan Hasan Göktaş (50) çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada motosikletten düşen sürücü ile Ahmet Gülseven yaralandı. Yaralılar Hastanede tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.


OTOMOBİL KAPISINA TAKILAN MOTOSİKLET DEVRİLDİ 2 YARALI
Kent merkezi Yunus Emre Caddesi üzerinde park eden otomobil sürücüsü arkadan geleni kontrol etmeden kapıyı açınca kapıya takılan hareket halindeki motosikleti devirdi.
Kazada motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcu yaralandı. Alınan bilgilere göre önceki gün akşam meydana gelen kazada G.E (29)’un kullandığı 70 FT 661 plakalı otomobil İsmet Paşa güzergahından Yunus Emre Caddesine seyir halinde iken yolun sağına park edip kapıyı açtığı sırada arkadan gelen C.U (29)’un kullandığı 70 FK 914 plakalı motosiklet sürücüsünün düşmesine neden oldu. Kazada motosiklet sürücüsü C.U ve arkasında bulunan yolcu K.U (26) yaralandı. Yaralılara sağlık görevlileri müdahale ederken polis kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.