Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde alkollü olarak hastaneye kaldırıldıktan sonra iddiaya göre hastanede taşkınlık yapıp, kaçmaya çalışan Osman İlisulu(22), hastanenin yaklaşık 5 metre yükseklikteki bahçe duvarından düşüp öldü.

Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Servise, merkez Cumhuriyet Caddesi'nde bir kişinin yerde yattığı ihbarı geldi. Bunun üzerine kaldırımda yatan ve alkollü olduğu belirlenen Osman İlisulu, ambulansla Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bir süre sonra kendine gelen İlisulu, iddiaya göre hastanenin acil servisinde taşkınlık yapmaya başladı. Kendisini sakinleştirmek isteyen güvenlik ve sağlık çalışanlarına tepki gösteren İlisulu, acil servisinin kapı camını yumruk atıp kırdıktan sonra hızla acil servisten çıkıp kaçmaya başladı.

İlisulu, iddiaya göre kaçarken park halinde bir otomobile çarptıktan sonra dengesini kaybedip, yaklaşık 5 metre yükseklikteki bahçe duvarından, hastanenin kalorifer tesisatının bulunduğu bölüme düştü. Başını yere çarpan ve kanlar içinde kalan İlisulu, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

İlisulu'nun cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.