Uşak merkez Ortaköy’de hayvanlarını sağdıktan sonra kaybolan adamdan 2 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Uşak merkeze bağlı Ortaköy’de eşinden 17 yıl önce ayrılan 2 çocuk babası ve yalnız yaşayan Tahsin Kahraman (53), 2 gün önce saat 22.00 sıralarında evinin altında bulunan büyükbaş hayvanların sağımını yaptıktan sonra kayıplara karıştı. Yakınlarının ihbarı üzerine köye gelen jandarma, Uşak Belediyesi itfaiye birimi ve AFAD ekipleri kayıp olduğu iddia edilen şahsı bulmak geniş kapsamlı çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri evin yakınlarındaki yerlerde arama yaparken, AFAD ve jandarma ekipleri köyün yakınlarındaki arazide ve kuyularda Tahsin Kahraman’ı arama çalışması yaptı. Havanın kararması üzerine çalışmalara ara verildi.

Esin Ayver babasının kaçırıldığını iddia ederken, babasının iki adet telefonunun evde olduğunu söyledi. Ayver, "Babamın başına kötü bir şey geldiğini düşünüyorum. Hayatından endişe ediyorum" dedi.

9 kardeş olan Kahraman’ın kardeşlerinden Metin Kahraman ise havanın kararmasına yakın abisinin kaybolduğunu söyleyerek, "Başına ne geldiğini bilmiyoruz. Ancak hayatından endişe ediyoruz. Evden hiç bir şey alınmamış, kendi başına bir yere gitmezdi. İki cep telefonunun evde olması üzerinden hiç çıkarmadığı yeleğinin hayvan damında asılı olması son içtiği sigarasının yarım kalması aklımıza kötü şeyler getiriyor” dedi.

Köyde yaşayan diğer kardeşi Ramazan Kahraman ise kardeşinin kimseyle düşmanlığı olmadığını belirterek, “Muhtar bize haber verince hemen geldik, kardeşim aklı başında kendi halinde birisi fakat telefonu eşyaları burada ölü veya diri kardeşimin bulunmasını istiyorum” dedi.

Şüpheli bir şekilde kaybolan Tahsin Kahraman’ın aranmasına devam edileceği yetkililer tarafından belirtildi.