Yangın Ahi Osman Mahallesi İsmet Paşa Caddesi 38. Sokakta No:3 te ki binanın çatısında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre çıkan yangının 79 yaşındaki Emine Güven’in mutfak penceresinin alev almasıyla meydana geldiği iddia edildi. Yangına hemen intikal eden itfaiye ekipleri ilk olarak 31. Sokak üzerinden yangın mahalline geçmek istedi.


Ancak araçların sağlı sollu park etmesi nedeniyle yangın yerine geçemedi. İtfaiye arabası tekrar İsmet Paşa Caddesine dönerek yangın yerine intikal etti. 110 ekipleri evde bulunan Emine Güven’i(79) ve yangından etkilenen Döndü Ceylan’ı(41) dışarı çıkartarak yangına müdahale etti. Bu arada trafik ekipleri ara sokakta bulunan araçları müdahale ederek olay yerinden uzaklaştırdı. Yangın yerine gelen doğal gaz ve emniyet yetkilileri gerekli önlemleri de aldılar.

Bu arada bir çok vatandaşta yangın yerinde toplanarak meraklı ve endişeli gözlerle izlemeye başladı. Olay yerinde bulunan 112 ekipleri de panik yaşayan yaşlı kadını ve Ceylan’ı kontrol amaçlı olarak Karaman Devlet Hastanesi’ne götürdü. Kısa sürede yangın söndürülerek soğutma çalışmaları başlatıldı. Yangınzedelerinin durmunun iyi olduğu olayla ilgili soruşturma açıldığı öğrenildi.

Yaşlı kadınının panik hali ise kameralarımıza bakın nasıl yansıdı..