Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kahvehanede arkadaşları ile sohbet ederken silahla tek kurşunla öldürülen butik sahibinin cinayet zanlısı 10 kişi adliyeye çıkarıldı.

22 Ağustos 2014 tarihinde Manavgat’ın Aşağı Hisar Mahallesi’nde saat 23.00 sularında bir kahvehanede arkadaşlarıyla sohbet eden Orhan Yanar’a (47) otomobille gelen kimliği belirsiz kişiler tarafından tabancayla ateş edilmiş, tek kurşunla boynundan vurulan Yanar olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, cinayeti başarılı bir çalışmanın ardından aydınlattı. MOBESE ve çevrede bulunan iş yerlerine ait güvenlik kamera kayıtlarının inceleyen polisin araştırmasında olaya karıştıkları belirlenen M.U., H.K., S.Ç., E.M.D., A.D., Ü.M. N.B. ve U.O. isimli zanlılar yakaladı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise, 2 adet 7.65 mm çap ve tipinde tabanca, 1 adet kalem tabanca, 4 adet av tüfeği, 1 adet kısa dipçikli pompalı tüfek, 39 adet çeşitli çaplarda fişek, 36 adet av tüfeği fişeği, 1 adet satır, 1 adet muşta, 10 adet Ecstasy hap, 169 gram esrar maddesi, bir miktar uyuşturucu madde, 1 adet uyuşturucu içmeye yarayan kalem şeklinde aparat, eritilmiş bir miktar sentetik uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtildi. Emniyette ifadeleri alınan zanlılar Manavgat Adliyesi’ne çıkarıldı.

Şüphelilerden Alanya L Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan M.Ü. ile başka bir suçtan hükümlü Antalya Cezaevi’nde bulunan E.Ö de Manavgat’a getirilerek adliyeye çıkarıldı. Olayla ilgili şüpheli H.Ç.’nin ise arandığı bildirildi.