Dün saat 17.30 sıralarında Siyahser Mahallesi Valilik Kavşağında meydana gelen kazada 2 si ağır 4 kişi yaralandı. 

Mut Caddesinden Karaman istikametine giden Sebahattin Kocaburak (33) yönetimindeki 42 E 7584 plakalı otomobil ile Şehit Hamza Çetin Caddesinden Valiliğe doğru seyir halinde sürücüsü belirlenemeyen 70 FP 130 plakalı kamyon Valilik kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçta sıkışan yaralılar için çok sayıda ambulans, itfaiye ve belediye yetkilileri olay yerine geldi. Otomobilde ağır yaralanan Ali Kocaburak (33) hemen ambulansla Karaman Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan Tuğba Kocaburak (26) itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılarak, hafif yaralanan kızı Elanur Kocaburak (8) ve sürücü Sebahattin Kocaburak ile hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Ağır yaralı Ali Kocaburak gece Konya'ya sevk edilirken, yine ağır yaralanan Tuğba Kocaburak'ın ameliyat sonrası Konya'ya sevk edildiği ve iki yaralanın da hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Kaza sonrası olay yerini terkeden kamyon şoförünün ise hala firar da olduğu öğrenildi.
Ailenin Ramazan Bayramı tatili nedeniyle sahilden geldikleri öğrenilirken, yoldan aldıkları meyveler kaza nedeniyle yola savrulduğu gözlendi. 

Olayla ilgili soruşturmanın açıldığı öğrenildi.