Kütahya’da kamyonetin kasasından düşen demir, arkadan gelen otomobil sürücüsünün kafasına saplandı. Kazada sürücü hayatını kaybederken, eşi ve 2 çocuğu yaralandı.

Kaza, Meydan Mahallesi Musalla Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kent merkezinden Gaybiefendi Mahallesi istikametine gitmekte olan Yusuf Şenol Ay (25) yönetimindeki 43 AP 864 plakalı otomobilin üzerine, önde giden ve plakası ve alınamayan kamyonetin kasasındaki branda demiri düştü. Otomobilin ön camının içeri giren ve yaklaşık 8-9 kilo ağırlığındaki demir, sürücünün kafasına saplandı. Kaza sebebiyle direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil, yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada, sürücünün eşi yaşındaki Sema (24) ile çocukları 2 yaşındaki Salih ve 5 yaşındaki Emine Ay yaralandı.

İsmail Keskin isimli görgü tanıdığı, "Kamyonetten düşen demir parçası otomobile bir ok gibi saplandı. Beyaz renkli bir kamyonetti. Plakasını alamadım" diye konuştu.

Yaralılar, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Şenol Yusuf Ay’ın cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından hastane morguna götürüldü.

Polis, kazaya sebebiyet veren kamyonet sürücüsünün bulunması için çalışma başlattı.