Kaza, Karaman Mersin karayolu yolunun 25'inci kilometresindeki Kozlubucak Köyü yol ayrımında saat 12.00 sıralarında meydana geldi. 

Karaman’da kimliği belirsiz sürücünün aşırı sürat yaparak solladığı iddia edilen otomobilde bulunan polis memuru kontrolünü kaybederek yol kenarında önce elektrik direğine çarptı, sonra takla atarak nohut tarlasında durabildi. Kazada sürücü polis memuru ile 3’ü ağır aynı aileden toplam 5 kişi yaralandı.

Ailenin Mersin’in Silifke İlçesininin Susanoğlu Beldesi'nden tatil yaptıktan sonra yola çıktıkları öğrenildi. Ankara Mamak Karaağaç Şubesi'nde görevli Koruma Polis memuru olduğu öğrenilen, Rauf Ruhi Dinçer (42) yönetimindeki 18 DA 157 plakalı otomobil, iddiaya göre Karaman’a seyir halinde iken, aşırı hız yaparak birden önüne geçen plakası alınamayan  bir otomobilin sollamasıyla sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki demir elektrik direğini devirerek nohut tarlasına uçtu. 
Kazada tarlaya uçması sonucu birkaç kez takla atarak durabilen otomobilde sürücü Koruma Polis Memuru Rauf Ruhi Dinçer ile, otomobilde bulunan eşi Serpil Dinçer (34), kızları Melike (13) ve Sibel Dinçer (16) ile oğulları Mustafa Dinçer (10) otomobilden fırlayarak tarlaya savruldu.
Kazada sürücü Rauf Ruhi Dinçer ile eşi Serpil ve kızı Melike Dinçer ağır yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada kazayı gören çok sayıda vatandaş canla başla çalışan sağlık görevlilerine yardım etti.Yaralı polis memuru R.Ruhi Dinçer Ankara da ki kardeşinin ismini vererek cep telofonundan kaza yaptıklarının bilgisini verilmesini istedi. Kaza yerinde olan bir vatandaş yakınına kazayı ve son durumu telefondan haber verdi.
ELEKTRİK DİREĞİNDEN KOPAN TELLER YOLU KAPATTI

Kazada yaralılar Karaman Devlet Hastanesine kaldırılırken, otomobilin çarptığı elektrik direğinden kopan enerji hattındaki teller Karaman Mut karayoluna savruldu. Polis ve jandarma ekipleri, (MEDAŞ) Elektrik dağıtım şirketi yetkililerinin kaza yerine gelerek enerji hattını kesmesi ile paniğe neden olan karayolunda otomobil ve yolcu otobüsleri kontrolü olarak geçişleri sağlandı.

Bu arada kazada yaralanan sürücü Rauf Ruhi Dinçer’in Ankara Mamak Emniyet Şube Müdürlüğünde Koruma Polis Memuru olduğu öğrenilirken, kazada ağır yaralanan Dinçer’in yaralı halde olmasın rağmen polise; “Önüme süratle bir araç girerek solladı. Bu sırada kontrolümü kaybettim. Sonra kaza yaptım.”dediği öğrenildi.
Kazadan sonra Bölge Trafik ekipleri ve jandarma kaza yerinde inceleme yaparken, kazaya sebep olduğu öğrenilen kimliği belirsiz sürücü ve otomobili arama çalışmaları sürüyor.

Kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.