İlk trafik kazası Zembilli Ali Efendi Mahallesinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; Enes Özkaya(17) 70 EY 035 plakalı motosikleti ile Alparslan Türkeş Bulvarından Zembilli Ali efendi Mahallesine girmekte iken aydınlatması olmayan sokakta park halinde bulunan 70 DV 513 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisi ile motosikletten fırlayan sürücü Özkaya ve yolcu olarak bulunan Muhammet Ali Oğuz(17) vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine istenen sağlık ekiplerince Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Polis kaza ile ilgili tahkikat başlatırken, yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.


OTOMOBİL KULLANILMAZ HALE GELDİ: 4 YARALI

Kaza gece yarısı Bucakışla yolu 5. kilometrede meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Kamil Adıtek(49) yönetimindeki 42 AEC 75 plakalı otomobil Karaman’dan Bucakışla istikametine seyir halinde iken 5. kilometrede aynı yönde ilerlemekte ve aydınlatması olmayan Ramazan Küçükdemir(30) idaresindeki 70 AP 628 plakalı traktörün kiremit yüklü römorkuna çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otomobil hurdaya dönerken, otomobilin sürücüsü Adıtek ve otomobilde yolcu olarak bulunan Mustafa Çakır(63), Ali Uzun(22), Fatma Çakır(57) vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine istenen sağlık ekiplerince Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, polis kaza ile ilgili tahkikat başlattı.






ELİM KAZADA YAŞLI KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Kaza Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; M.Ö(47) yönetimindeki  resmi plakalı araç Sanayi’den Ereğli Kavşağı köprülü geçit istikametine seyir halinde iken ışıklandırması olmayan yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen 70 yaşındaki Ayşe Uğur’a çarptı.

Çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan kadına ilk müdahale polis ekipleri tarafından yapılırken, olay yerine sağlık ekipleri istendi.

Olay yerine gelen ambulans ile Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ayşe Uğur tedavi altına alındı.

Ayşe Uğur burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcısı olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından kaza ile ilgili tahkikat başlattı.