Dağlık arazide bıçaklanarak öldürülmüş bir erkek cesedi bulundu.

Bu akşam üzeri Beyazkent Mahallesi Çarşamba Pazarı arkasında bulunan molaz atıklarının olduğu boş arazide bir erkek cesesi olduğu ihbarını alan 112 ve polis ekipleri hemen olay mahalline intikal etti.

Tesadüfen boş araziye aracıyla giden bir vatandaş, moloz atıklarının arasında, bir kişinin yerde yattığını gördü. Şahsın hareket etmediğini gören vatandaş, durumu polis ile 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler şahsın ölmüş olduğunu tespit etti.

Cesedin bulunduğu olay mahallini güvenlik şeridiyle kapatan polis, incelemelerini titizlikle başlattı. Hemen olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de çalışmaları yakından takip etti. Ekiplerin incelemesine göre, şahsın vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığı ve işkence yapılarak öldürüldüğü belirlendi. Ayrıca cesedin yakınında hala açık olan bir de cep telefonu da bulundu.

Savcının da incelemeleri sonucu buluntu ceset, Karaman Belediyesine ait cenaze arabasıyla otopsi için Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Emniyet yekililerin buluntu cesedin kimliğini ve cinayeti işleyen şahıs ya da şahısları bulmak için geniş çaplı araştırma başlattıkları öğrenildi.