Mülteci Genç Tüm Ailesini Katletti, 4 ÖLÜ
Karaman’da meydana gelen cinayette 4 kişi hayatını kaybetti.

Gece saat 02:40 sıralarında Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesi Kenzi Caddesi numara 33’de meydana gelen olayda Afganistanlı mülteci genç geçirdiği bunalım sonucu annesi babası ve kız kardeşlerini katletti.

Alınan bilgiye göre; Afganistanlı Mülteci 19 yaşındaki Nezar Afzaly gece bunalım geçirerek, eline geçirdiği ekmek bıçağıyla Uykuda olan Annesi Nesibe Afzaly(52) kız kardeşi Mesude Afzaly(17) ablası Naciye Afzaly(23) ve Babası Ahmet Ali Afzaly(63) yi çok sayıda bıçak darbesi ile katletti.

AİLESİNİ ÖLDÜRÜP YEMEK YEDİ
Ailesini bir çok bıçak darbesi ile katleden Nezar Afzaly, evlerinin ilerisindeki ekmek fırınına giderek ekmek aldı. Aldığı ekmeği fırının önünde oturarak yedi. Mülteci gencin üzerindeki kanları gören fırın çalışanları dilini anlamadıkları gence kaza yapıp yapmadığını sordu. Kaza yaptığını düşündükleri gencin tedavi olması için Ambulans ekiplerinden ambulans istediler. Sakin tavırlarıyla dikkat çeken Mülteci genç, fırının önüne gelen ambulansı, ailesinin katlettiği eve götürdü.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve kız kardeşlerin cansız bedenleriyle karşılaştı. Ağır yaralı olan Ahmet Ali Afzaly'i alan sağlık ekipleri, Baba Afzaly'i Karaman Devlet Hastanesi'ne götürdüler. Ağır yaralı olan Ahmed Ali Afzaly ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Yaralı baba müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

AİLESİNİ KATLETMEDEN ÖNCE EVİN KEDİSİNİ ÖLDÜRDÜ
Nezar Afzaly'nin ailesini katletmeden önce, evlerinin önünde alkol alıp evin kedisini bıçakla öldürdü. Kedinin boğazını kesen gencin sonrasında yataklarında uyumakta olan ailesini teker teker defalarca bıçaklayarak öldürdüğü tespit edildi.


KARDEŞİNİN İNTİHARINDAN AİLESİNİ SORUMLU TUTTU
28.03.2013 günü Urgan Mahallesinde 17 yaşındaki Milad Afzaly kendini asarak intihar etmişti. Kardeşinin ölümünden sonra ailesini sorumlu tutan Nezar Afzaly'nin son zamanlarda sık sık ailesi ile tartıştığı iddia edildi.


Olay'la ilgili Savcılık soruşturma başlattı.