Karaman'da Meydana Gelen 3 Ayrı Kazada 2 Kişi Ağır 3 Kişi Yaralandı 
İlk kaza  Larende Mahallesi Sabri Ülgen Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Bilal K.(33)  70 DA 441 plakalı otomobili ile Larende Mahallesi Sabri Ülgen Caddesi üzerinde ilerlemekte iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu Sinan Adıyaman(14) yönetimindeki 70 EL 599 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile yaralanan Adıyaman olay yerine istenen sağlık ekiplerince Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İkinci kaza Karaman'ın Ermenek ilçesinde meydana geldi. 

13 yaşındaki Yasin Gerçek Bisikleti ile Ermenek merkez Ulu Pelit mevkiinde yokuş aşağı inmekte iken kontrolünü kaybederek bisklet ile birlikte takla atmaya başladı.

Ağır yaralanan talihsiz çocuk Ermenek Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Karaman Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Gerçek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Üçüncü kaza ise Ahmet Yesevi Mahallesi Şehit Oğuz Ünal Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; 18 yaşındaki Kerim Köğce 70 HA 582 plakalı motosikleti ile Şehit Oğuz Ünal Caddesinden Çamlıca Öğrenci yurdu istikametine seyir halinde iken cadde üzerinde dönmek isteyen Ali Beke Demirel idaresindeki 16 HK 824 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan talihsiz geç  motosikletten fırladı. Olay yerine istenen sağlık ekiplerince Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.

Köğce'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Polis kazalar ile ilgili tahkikat başlattı.