Karaman'da’da Afganistan’dan gelen sığınmacılardan 17 yaşındaki Milad Abzeli, kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgilere göre olay,  saat 10.30 sıralarında Karaman merkeze bağlı Urgan Mahallesi 41. Sokak üzerinde besicilik yapan ailelerinin yaşadığı mevkide meydana geldi.

Ailesi ile yaklaşık 3 ay önce Karaman’a sığınmacı olarak geldikleri öğrenilen aileden 17 yaşındaki Milad Abzeli girdiği bunalım sonucu kaldıkları evin karşısındaki komşunun ahırına giderek girdiği bunalım sonucu kendini iple tavana asarak hayatına son verdi. Kısa süre sonra ahırına giren komşuları tarafından fark edilen Milad Abzeli çevredekilerin komşuların da yardımı ile hemen baygın olduğu düşünülerek 112 sağlık görevlilerine haber verdi. Daha sonra bir traktöre alınarak mahalledeki boş bir meydana getirildi. Olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri 17 yaşındaki Mülteci’nin öldüğünü teşhis etti. 

Olay yerine gelen polis savcılığın da talimatı ile yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olaydan sonra mülteci ailenin bireyleri gözyaşlarına boğuldu. Polis intihar sebebini araştırırken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.