Elmaşehir Mahallesi'nden Fisandun köyüne giden vatandaşlar, yol kenarında bir ceset olduğunu fark etti.

Edinilen bilgilere göre Karaman Merkeze bağlı Dereköy yolu üzerinde dün gece bilinmeyen bir saatte meydana geldiği tahmin edilen olayla ilgili jandarma ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek harekete geçti.

CESEDİ BOŞ BİR TARLADA YAKILDI
Dereköy yolu üzeri 1. Km’de yol kenarındaki boş bir arazi üzerinde sabah saatlerinde yanmış bir ceset gören vatandaşlar jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri arazi üzerinde yakılmış bir cesedin kimliği belirsiz bir kadın olduğunu teşhis etti. Yakılmış ceset, Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAZA YAPAN OTO’DA ÇIKANLAR ŞOKA UĞRATTI
Otomobili inceleyen jandarma ekipleri arka koltuk kısmında kan gölüne rastladı. Ekipler ayrıca kaza yapmış oto’da kadın’ın eşyalarına rastladı.


Cinayeti derinleştiren Karaman Jandarma Asayiş Şube ekipleri, yine çevrede yaptığı araştırma ve taramada yakılmış kadın cesedinin yaklaşık 7 kilometre ilersinde Dereköy yolunu geçtikten sonra Gürlük Mevkisinde kaza yapmış halde terk edilmiş bir otomobili buldu. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri araç içinde ve etrafında yaptıkları incelemelerde otomobilin arka koltuğunda kan sıvıları bularak şaşkına döndü. Otonun bagajında ise bir çift kadın ayakkabısı ile bir çift de kadın küpeleri buldu. 

K9 KÖPEĞİ ARAMA YAPTI
Jandarma köpeği K9 da ekiplerle birlikte otomobil civarındaki çalılık kısımlarda arama yaptı. 3. Km köyün ilerisi kısmında yol kenarında bulunan yakılmış kadın cesedi ile ilgili kaza yapan terk edilmiş içi kanla dolu otomobilin cinayetle ilişkisi olduğunu tahmin eden Jandarma ekipleri olayla ilgili tahkikatı derinleştirdi. Otomobilin plaka bilgisi ile araç sahibine ulaşmaya çalışan Jandarma’nın araç sahibini cinayeti derinleştirme adına arama çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Savcılık sır perdesi cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.