Otomobiller kavşakta çarpıştı 4 yaralı
Trafik kazası Siyahser Mahallesi Mut Caddesi Karaman Mersin yolu giriş kavşağında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre Mersin’den Konya’ya seyir halindeki Yılmaz Örde(60) yönetimindeki 06 YA 8087 plakalı otomobil ile kavşaktan ana yola çıkan Cem Özen(43) yönetimindeki 06 DL 4408 plakalı otomobil çarpıştı. Örde’nin kullandığı otomobil çarpışmanın etkisiyle takla atarak metrelerce sürüklendi. Otomobilin lastiği dik şekilde yolun ortasında kalırken, araç sürücüsü ve yanında yolcu olarak bulunan eşi Emel Örde(54) yaralandı. Yaralılar kazayı gören vatandaşlar tarafından çıkarılarak haber verdikleri 112 ekiplerince Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu arada diğer araç sürücüsü Özen ve 7 yaşındaki oğlu Abdullah’ta hafif yaralanırken kendi imkanlarıyla gittikleri hastanede tedavi olduktan sonra taburcu olduğu, diğer otomobilde ki yaralıların durumunun ise iyi oldukları öğrenildi.

Bu arada kazadan dolayı kapanan çevre yolu şehir içine yönlendirilirken, trafik polislerinin ivedi çalışmasıyla takla atan otomobil ve diğer otomobil çekici marifetiyle kaldırılırken yol trafiğe açıldı.

Kazayı gören vatandaşlar ise bu kavşakta her hafta böyle büyük kazaların meydana geldiğini belirtirken, kavaşağın bir an önce düzenlemeye gidilmesi gerektiğini tüm araçların burada tehlike yaşadıklarını iddia ettiler!
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.