Bartın’da görevli olduğu 112 istasyonuna nöbete giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 20 yaşındaki Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Pınar Keskin’in cenazesi hastane önünde yapılan törenin ardından memleketi Mersin’e gönderildi.

Bartın Devlet Hastanesi önünde düzenlenen törene, Bartın Vali Yardımcısı Osman Altın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Belediye Başkanı Cemal Akın, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Açıkgöz, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç ve sağlık personeli katıldı.

Törende bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, “Bu sabah aldığımız elim haberle 20 yaşındaki ATT Pınar Keskin’i trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayız. Bartın’da sağlık camiası olarak büyük bir acı yaşadık. Hepimizin başı sağ olsun. Bu acıyı unutmayacağız" dedi.

Daha sonra Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz yaptığı konuşmanın ardından, kazada hayatını kaybeden Pınar Keskin için helallik isteyerek, dua okudu. Törende ayakta durmakta güçlük çeken Cennet-Ramazan Çınar çifti gözyaşı döktü. Pınar Keskin’in mesai arkadaşları törende gözyaşlarına hakim olamadı. Tören sonrası Keskin’in cenazesi, Bartın Belediyesine ait cenaze aracı ile Mersin’e gönderildi. Baba Ramazan Çınar kızları Pınar’ın 7 Kasım’da düğünü olacağını, düğün salonun kiralandığını, davetiyelerin bastırıldığını ve gelinliğinin de 2 gün önce alındığını söylerken, gözyaşlarına boğuldu.