Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden bebek pusetiyle toprağa verildi.

Geçen hafta başı Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen kazada, kırmızı ışıkta beklerken arkadan süratla gelen aracın çarpması sonucu Özcan (26) ve Yasemin Demirel (24) çifti hayatını kaybetmiş, üç aylık bebekleri Mehmet Can ise ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi çocuk yoğun bakım servisine kaldırılmıştı. Minik bebek dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Cenazesi bugün sabah saatlerinden Balıkesir’in Dursunbey ilçesine bağlı Hondurlar Mahallesi’ne getirilen Mehmet Can bebeğin cenazesine Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile dedesi Mehmet Demirel ve çok sayıda vatandaş katıldı. Acılı aileye taziyede bulunan Bahçavan, elim kazadan büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Kaza yapan aracın sürücüsü olan ve ölen Özcan Demirel’in kardeşi Sadık Demirel, ana kucağı ismi verilen pusetin içine konulan bebeğin naaşını kucağına alarak, cenaze namazı kılınacak meydana getirdi. Burada babaanne cenazenin üzerine tülbent örttü ve bebeği son kez öptü. Kılınan cenaze namazının ardından bebek yine kucakta mezarlığa kadar götürülerek anne ve babasının yanına defnedildi.