Trafik kazası Hacı Celal Mahallesi 100. Yıl Bulvarı Makro Market kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Fevzi Tutmaz (17) yönetimindeki 42 N 3503 plakalı otomobil 100. Yıl Bulvarından Gar istikametine seyir halindeyken, iddiaya göre kırmızı ışıkta durmayarak kavşaktan karşı yola geçen, Mesut Kesek (40) yönetimindeki 70 FD 777 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan Ali Çetinbaş(16)yaralandı. Yaralılar ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yolun kısmen trafiğe kapanmasının ardından kaza yerine gelen çok sayıdaki trafik polisi, hemen çalışmalarını tamamlayıp, araçların çekici marifetiyle çekilmesinin ardından yol normal seyirine aldı. 

Tedavi altına alınan yaralılardan Çetinbaş'ın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, otomobil sürücüsü Tutmaz'ın başından ve gözünden aldığı ağır yara nedeniyle Konya Selçuklu Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.

Kazadan önce de araç, trafiği tehlikeye düşürdüğü iddiasıyla polisler tarafından da her yerde aranmaktaydı. Diğer otomobilin sürücüsünü ise açılan tüm hava yastıklarının sayesinde yara almadan kurtulduğu gözlendi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.