Gaziosmanpaşa’da tabancayla öldürülen kadının erkek arkadaşı, cinayetin faili olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Yakalanmamak için polise ateş açan şüpheli yaralı operasyonda vaziyette ele geçirildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “13 Aralık 2014 günü saat 02.30 sıralarında ilimiz Gaziosmanpaşa ilçesinde Y.E.D. (33) isimli bayan şahsın tabanca ile öldürülmesi olayı ile ilgili olarak aranan şüpheli şahıs yaralı vaziyette ele geçirilmiştir” denildi.

Açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, Y.E.D. isimli bayan şahsın yakın arkadaş oldukları tespit edilen G.B. (29) isimli erkek şahısla olay günü birlikte oldukları anlaşılmış, 22 Aralık 2014 tarihinde ilimiz Sultangazi ilçesinde yapılan operasyonda şüpheli şahıs görevlilerimize tabanca ile ateş etmesi sonucu girilen silahlı çatışmada sol bacak diz altından yaralanmak suretiyle etkisiz hale getirilmiş ve çatışmada kullandığı silah ile birlikte yakalanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Yakalanan şüphelinin bugün adliyeye sevk edildiği bildirildi.