Samsun’da kredi kartı borcunu ödemek için uyuşturucu sattığını itiraf eden gencin yargılanmasına başlandı.

Samsun’da kredi kartı borcunu ödemek için uyuşturucu madde sattığını itiraf eden ve bu suçtan tutuklu bulunan 27 yaşındaki evli 1 çocuk babası Ş.Ç. ile tutuksuz bulunan kardeşi K.Ç. ve amcasının oğlu H.Ç.’nin yargılanmasına başlandı. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu bulunan S.Ç. ile tutuksuz olan kardeşi K.Ç., duruşmada hazır bulunurken, amcalarının oğlu H.Ç. ise duruşmaya katılmadı.

Kredi kartı borcu olduğu için uyuşturucu sattığını itiraf eden Ş.Ç., evlerindeki ayakkabı dolabında paketler halinde ele geçen bonzai adlı uyuşturucu maddeyi polislere kendisinin teslim ettiğini söyledi. Pişman olduğunu ancak borcunu ödemek için bu işe kalkıştığını ileri süren Ş.Ç., "Aslında ben bu uyuşturucu maddeleri Çarşamba ilçesinde tanımadığım 2 kişiden alıp 3 ayrı kişiye sattığımı söyledim. 3 kişiye uyuşturucu sattığım doğrudur. Kredi kartı borcumu ödemek için bu yola başvurdum. Fakat sattığım bonzaiyi Çarşamba’dan almadım. Benimle birlikte yargılanıp itiraf edip onu ele vereceğim diye duruşmaya gelmeyen amcamın oğlu H.Ç.’den aldım" dedi.

K.Ç. ise hakkındaki suçlamaları kabul etmedi ve ağabeyinin evinde ele geçen uyuşturucunun kime ait olduğunu bilmediğini söyledi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.