Mardin’de oksijen tüpü yüklü kamyonet ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ölü, 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Mardin’in Mazıdağı ilçesi Mazıdağı-Diyarbakır karayolunda meydana geldi. Mardin istikametine doğru seyir halindeki M.B. yönetimindeki 47 DP 807 plakalı yolcu minibüsü ile Diyarbakır’a doğu giden oksijen tüpü yüklü V.E. yönetimindeki 21 FC 546 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü M.B., M.Ç., M.F., M.A.B., T.B., Y.B. ile kamyonet sürücü V.E. ve kamyonette bulunan N.Ç. yaralandı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Mardin Devlet Hastanesi ve Mardin’de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan 65 yaşında Mahmut Çelik yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, 1 kişinin ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Devrilen araçların yoldan kaldırılması için yapılan çalışmalardan sonra yol trafiğe açılırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.