Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde mahalleli tarafından ortak kullanılan merdivenin geçmesi sonucu biri çocuk iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, mahallelinin ortak olarak kullandığı İlyas Demirhan’a ait evin balkon merdiveni bir anda göçtü. O esnada merdivenden inmekte olan Sevgi Kahraman(7) ve Hanife Kahraman (26) göçen merdivenin altında kalırken, sesi duyan vatandaşlar yaralanan iki kişinin yardımına koştu. Olayı hemen sağlık ekiplerine bildiren vatandaşlar polise de haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı iki kişiyi sedye ile alarak Dursunbey Devlet hastanesine götürdü. Şans eseri kazayı hafif yaralı olarak atlatan iki kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken yaralıların röntgen filmleri çekilerek müşahede altına alındı.

Kazada yaralanan Sevgi Kahraman isimli çocuk aşağıya inmek istedikleri anda merdivenin bir anda göçtüğünü belirtti. Kuzeni ile birlikte olduklarını söyleyen Kahraman, durumunun ise iyi olduğunu belirtti. Polis olay ile ilgili inceleme başlatırken olay yerinde güvenlik tedbirleri alındı.