Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 yaşındaki kız çocuğu otomobilde yanarak can verdi.

Kaza, Torba Mahallesi Torba Kavşağı D300 karayolunda meydana geldi. Bodrum istikametinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı, 1 kişi ise hayatını kaybetti.

06 DS 2661 plakalı otomobil sürücüsü T. Şen (35), Bodrum girişinde direksiyon hakimiyetini kaybederek Torba kavşağından bulunan Şehir gösterge tabelasının direğine çaptı. Çarpmanın etkisiyle birlikte otomobil yol kenarına savruldu. Otomobil içerisinde bulunan Çınar Şen (8) ve Deniz Şen (4) çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Otomobil içerisinde sıkışan Aleyna Şen (6) ise yanarak hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerine gelen ambulanslar, yaralıları Bodrum Devlet hastanesine kaldırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise yanan araca müdahale etti. Müdahale sonrası küle dönen otomobilde yanarak can veren Aleyna’nın cansız bedeni savcının incelemelerinin ardından araçtan çıkarıldı. Minik Aleyna’nın cesedi, Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

"İTFAİYE GEÇ MÜDAHALE ETTİ" İDDİASI

Kaza anını gören Cenk Bayram isimli vatandaş, itfaiye aracının hortumunda arıza oluştuğunu iddia ederek, “İtfaiye ekipleri geldi kurtarmaya çalıştı, çocuk bağıra bağıra yandı. İtfaiyenin birinin hortumu çalışmadı. Kompresörü bozukmuş bir daha itfaiye çağırdılar. Biz yardıma yetişemedik. Alev çok büyüktü, zaten o durumda müdahale edemezdik” dedi.

Kazaya müdahale eden başka bir vatandaş ise, “Aracın yandığını görüp işi gücü bırakıp geldim. Ne itfaiye çalışıyor ne de ambulans geldi. Aracın içinde bağıra bağıra yandılar” dedi.

Polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından kazayla ilgili soruşturma başlattı.