15 ağustos günü gece yarısı 70 FZ 843 plakalı otomobiliyle evden ayrıldıktan sonra annesini telefonla arayarak hakkını helal etmesini isteyen posta dağıtım görevlisi olarak çalışan Ahmet Uysal’dan(27) o tarihten bu yana haber alınamıyor.

Yerel ve ulusal basın aracılığıyla oğlunun bulunması için yardım isteyen Karaman esnaflarından Baba Ramazan Uysal, 6 aydır kayıp olan oğlunu bulmak için ATV’de yayınlanan ve ülke genelinde bir çok kayıp vakasını ve sırlı cinayetleri aydınlatan ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e konuk oldu.

Müge Anlı’ya başvurarak oğulları hakkındaki son bilgileri paylaşan Uysal’ın ailesi oğullarının bulunması için yardım beklediklerini ifade etti.

Ahmet’in herhangi psikolojik veya kalıtsal bir hastalığı olmadığını ifade eden aile oğullarının işsiz kaldığı için utanarak eve dönmediğini düşünüyor. Yayında aileye metanetli olmaları konusunda tavsiyede bulunan Anlı, aracın plakasını vererek duyarlı izleyicisinden yardım beklediğini dile getirdi.

Müge Anlı: “Kayıp çok zor. Kayıpları bulmak oldukça zorlanıyor ilk günlerde bulgulara erişilmezse. Biz göstermiş olalım. Arabayı bulursak çocuğa ulaşmamız daha kolay. İnşallah bilen gören vardır. Arkadaşlarından da haber bekliyoruz. Belki kendisi gitmiştir. Her kayıp ölümle sonuçlanacak diye bir durum yok.” dedi.