Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda uyuşturucu ile mücadele eylem planı kapsamında Muğla’da okulların açılmasının ardından uyuşturucu simsarlarına yönelik operasyonlar devam ediyor.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Menteşe ilçesinde şüpheli araçlar üzerinde yapılan risk analizi sonucu durdurulan araçta yapılan aramada 52 gr esrar maddesi ile 1 adet esrar öğütmeye yarayan aparat ele geçirildi. Menteşe’nin Çamoluk Mahallesinde ise sabah erken saatlerde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda A.A. isimli şahsın ikametinde ve çevresinde yapılan aramada 16 kök Hint keneviri ile 151.91 gr esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli A.A isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Narkotik ekiplerinin üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı Kötekli mahallesinde bulunan bir adreste uyuşturucu madde kullanıldığı ve satıldığı yönünde bilgi edinilmesi üzerine bahse konu ikamette yapılan aramada 61 adet Extacy hap, 6,84 gr Skunk ile 1 adet esrar öğütmede kullanılan aparat ele geçirdi. Üniversite öğrencisi olan B.Y ve F.Y gözaltına alındı.