Adana’da Narkotim ekipleri, narkotik köpekleriyle birlikte "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Gençlerin zehirlenmesinin önüne geçmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bizzat çalışması sonucu 11 ilde Narkotik Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Narkotik Tim Polisi "Narkotim" ekipleri, Adana’da "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyor.

Ekipler daha önce sık sık uyuşturucu satıldığı ileri sürülen sokaklara narkotik köpekleriyle birlikte şok baskınlar düzenliyor. Timler bugün de Yüreğir ilçesi, Sinanpaşa Mahallesi Kışla Caddesi’nde narkotik köpekleri "Maya" ve "Paco" ile birlikte uygulama yaptı. Köpeklerle birlikte bütün metruk binalarda uyuşturucu arandı.

Narkotimler, caddede bulunan ve şüphelendikleri şahısların üzerini aradı. Yapılan aramada askerden izne geldiği öğrenilen Mehmet Ali B.’nin üzerinde 3 içimlik esrar bulundu. Şahıs gözaltına alındı. Yakınları asker olduğu için gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Narkotimler, cadde kenarındaki şüphelenilen her taşın altında uyuşturucu aradı.

Kışla Caddesi üzerinde bulunan vatandaşlar da uyuşturucu uygulaması yapılmasından memnun olduklarını daha önce her köşe başında uyuşturucu satıldığını ancak Narkotim ile birlikte torbacıların sokağa çıkamadıklarını söyledi.