KARAMAN’DA YANAN ODUN SİTESİ ENKAZA DÖNDÜ
KARAMAN’da Oduncular ve Kömürcüler Sitesinde, 3 işyerinde odun ve kereste depolarında çıkan yangın güçlükle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Edinilen bilgilere göre Hamidiye Mahallesi 1852 sokak üzerinde faaliyet gösteren Oduncular ve Kömürcüler Sitesinde bitişik haldeki sıralı kereste depolarında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. 
Esnafın haber etmesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri, rüzgarında da etkisi ile büyüyen yangında destek istedi. Polis ekiplerinin de çevre güvenliğini aldığı yangında, ilçe merkezlerinden de takviye itfaiye ve yangın söndürme araçları geldi. Bu arada esnaflar yetkilileri arayarak rüzgara karşı yangın söndürme helikopteri talep etti.


SIKIŞAN KÖPEK KURTARILDI
Büyük paniğe yol açan yangında esnaf ve vatandaşlar,  yangın depolarında keresteleri kurtarmak için seferber oldu. İş makinelerinin de yardımı ile diğer kereste ve odun depolarına yangının sıçramaması için büyük çaba harcanırken, bir depoluk kısımda köpek sesi duyan vatandaşlardan ikisi depoya girerek yanmakta olan köpeği son anda kurtardı. Kurtulan köpek su ile yıkanarak serinletildi. Yangın söndürme ve soğutma çalışmaları sürerken, polis yangının çıkış sebebini araştırıyor.