Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, öğrenci servisi ile tanker çarpıştı. Kazada, 2 öğrenci yaralandı.

Şanlıurfa’dan Diyarbakır istikametine gelen Rafet Balta yönetimindeki 34 BS 654 plakalı LPG yüklü tanker, Deniz Zengin yönetimindeki 63 S 6110 plakalı öğrenci servisiyle çarpıştı. Servis aracında bulunan 6 öğrenciden ikisi çarpışmanın etkisiyle yaralandı. Kazayı gören çevre sakinleri durumu sağlık ve güvenlik ekiplerine bildirdi. Yaralı Emrah Ceylanlı (17) ve Mehmet Ali Çapadan (16) çağrılan ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, trafik akışı kontrollü olarak sağlandı.

Mahalle sakinleri, kazanın elektrik olmaması nedeniyle çalışmayan trafik lambalarından kaynaklandığını iddia etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Öğrenci servisi ile akaryakıt tankerinin çarpıştığı kazada tankerin dolu olduğu öğrenilirken, büyük bir facianın eşiğinden dönülmüş oldu.

Kazanın meydana geldiği bölgede yaşayan vatandaşlar, elektrik kesintisinden dolayı trafik lambalarının çalışmadığını, bu nedenle trafik akışının olumsuz etkilendiğini söyledi. Mahalle sakinleri, yetkililerin elektrik kesintilerine bir an önce çözüm bulmasını istedi.