Kayseri’de bir parkta ölü olarak bulunan 17 yaşındaki öğrencisini sınıf öğretmeni Songül Polat tabutuna dokunarak son yolculuğuna uğurladı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Konaklar Mahallesi’ndeki parkta sabah saatlerinde vatandaşların yerde yatan biri olduğunu ihbar ettiği öğrenildi. İhbar sonrasında olay yerine polis ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde yerde yatan 17 yaşındaki N.K.’nın öldüğü belirlendi.

Parkta ölü olarak bulunan N.K., yapılan incelemenin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından Merkez Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi olan N.K.’nın cenazesi, cenaze namazının kılınması için Hunat Camii’ne getirildi.

Acı haberi alan N.K.’nın arkadaşları ve öğretmenleri cami avlusunda gözyaşlarına boğulurken, N.K.’nın sınıf öğretmeni Songül Polat, öğrencisinin tabutuna son kez dokunarak onu son yolculuğuna uğurladı. Songül Polat, gözyaşları içinde ağlayan diğer öğrencilerini de sakinleştirmek için büyük çaba harcarken, bazı öğrenciler, "Kalk hadi okula gideceğiz. İhsan hoca sınıfta bizi bekliyor. Hadi kalk okula gidelim" diyerek feryat etti.

17 yaşındaki N.K.’nın cenazesi kılınan namazın ardından İldem mezarlığında toprağa verildi.