Ormanda kaybolan kadının cesedi bulundu.

Kütahya’nın Emet ilçesi Günlüce köyünde ikamet etmekte olan Fatma Üre (90) mantar toplamak için dün sabah saatlerinde evinden ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Olayın jandarma güçlerine intikal etmesi ile birlikte, Emet İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ile Günlüce köyünde ikamet eden yaklaşık 60 kişi, ilçeye bağlı ormanlık alanda, Fatma Üre’yi arama çalışmalarına katıldı. Yaklaşık 22 saat süren aramalar, Fatma Üre’nin cansız bedenine ulaşılması ile sona erdi. Yetkililerden alınan bilgiye göre , 90 yaşındaki Fatma Üre’nin kızı Gülistan Çağlayan, Pazar sabah mantar toplamak için evden ayrılan annesinin akşam saatlerinde eve dönmemesi üzerine,jandarma yetkililerine haber verdi.

Yapılan ihbarın ardından arama kurtarma köpekleri ile birlikte Fatma Üre’yi arama çalışmalarına başlayan jandarma ekibi, gece karanlık ve ormanın sık olması sebebiyle, arama çalışmalarından sonuç alamadı. Gündüz sabah saatlerinde ekipler yeniden arama çalışmalarına başladı. Sabah saatlerinde Fatma Üre’nin oğlu Nurettin Üre ormanlık alanda annesinin cansız bedenine ulaştığını jandarma güçlerine bildirdi.

Yaşanan olay sonrası yaşlı kadının cesedi, Emet Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili araştırma devam ediyor.