Adana’da sürücüsünü tabanca ile etkisiz hale getirdiği otomobili gasp eden bir kişi portakal bahçesine kaçınca polisler gaspçıyı namlulu silahlarla aradı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Haydaroğlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Süleyman A. saat 10:30’da Onur Kumlu adlı sürücüyü başına silah dayayıp 06 HC 003 plakalı otomobilini gasp etti. Şahıs, yanına aldığı arkadaşı Oğulcan Ş. ile birlikte kaçtı. Bu arada Kumlu polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis gaspçının kaçış istikametine doğru hareket etti. Gaspçı, bir portakal bahçesinin önünde polis tarafından görülünce otomobili bırakıp havaya ateş ederek portakal bahçesinin içine kaçtı. Yanındaki arkadaşı ise kaçmayarak polise teslim oldu.

100 POLİS SİLAHLARLA PORTAKAL BAHÇESİNE DALDI

Bunun üzerine 100 polis portakal bahçesine daldı. Polis ağaç altlarında ve ağaç dallarında gaspçıyı aradı. Polis elleri tetikte uzun süre portakal bahçesinde arama çalışması yaptı. Polisler bahçenin etrafını da sardı ancak gaspçıyı bir türlü bulamadı. Bahçe etrafındaki evleri de kontrol eden polis gaspçının izine rastlayamadı.

"TEM EKİPLERİ UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ARADI"

100 polisin yanı sıra daha sonra olay yerine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler geldi. Çelik yelek takan ve uzun namlulu silahlarla gelen TEM ekipleri bahçeye girerek arama yapmaya başladı. Polis uzun numlullu silahlarla bahçeye girdikten sonra ay taktiğini uygulayarak arama yaptı. Uzun süre gaspçıyı arayan tem ekipleri ona ulaşamadı. Ancak TEM ekipleri bahçedeki aramayı genişleterek devam ettiriyor.