Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 2011 yılında arkadaşlarıyla gittiği domuz avında kimin silahından çıktığı belli olmayan kurşunlarla hayatını kaybeden gencin ailesi, aradan geçen 3 yılda hala katilin bulunamamasına tepki gösterdi.

2011 yılının Haziran ayında Tahsin Karaüce (22) S.I, A.K ve Y.K, isimli arkadaşlarıyla domuz avına çıktı. Karaüce, Kızyusuflu köyü Haramidere mevkisinde kimin silahından çıktığı belli olmayan kurşunlarla vuruldu. Beraber ava gittiği arkadaşları tarafından Osmaniye Devlet Hastanesi’ne götürülen Karaüce, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu olayın ardından soruşturma kapsamında, ava giden diğer üç kişi sorgulanmış ve serbest bırakılmıştı.

Bu kadar sürede failin yakalanamamasına tepki gösteren gözü yaşlı anne Safinaz Karaüce, "Oğlumun katili, elini kolunu sallaya sallaya geziyor. 3 yıldır uyku uyumuyorum. Bizim kimseyle bir sorunumuz yoktu. Oğlum ava gitmiş fakat elinde silahı da yoktu, olsa da kullanmasını bilmez. Oğlum suçsuz yere öldü. Ben devletimizden oğlumun katilini bulmasını istiyorum”dedi.

Ne oğlunun ne kendisinin hiç kimseyle husumeti olmadığını da belirten ölen gencin babası Durdu Karaüce ise "Oğlum o gün arkadaşlarıyla birlikte ava gitmiş diyorlar. Oğlumun elinde silah dahi yok, kullanmasını da bilmez zaten, bu nasıl ava gitmektir. Ava gitti denilen arkadaşları, daha önce bazı akrabaları ile husumeti olan kişiler. Benim yüreğim yanıyor. Bu olayın bir an önce aydınlatılmasını istiyorum. Ancak o zaman acım hafifler" şeklinde konuştu.