Kayseri’de kontrolden çıkan bir otobüs, 3 otomobile çarptı, 5 ağacı devirdikten sonra cami duvarına çarparak durabildi. Otobüsü kullandığı ileri sürülen bir şahıs, caminin güvenlik kameraları tarafından fark edilince ortalıktan kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine bağlı Erkilet General Emir Mahallesi’nde önceki gün meydana gelen olayda 38 P 0131 plakalı otobüs, kontrolden çıkarak park halindeki 3 otomobile çarptı. Hızını alamayan otobüs 5 ağacı da yerinden söktükten sonra cami duvarına çarparak durabildi. Kaza sonrasında otobüsü kullandığı ileri sürülen bir şahıs, caminin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini fark edince ortalıktan kayboldu.

Kaza nedeniyle oluşan gürültü sonrasında mahalleli sokağa dökülürken, olup biteni anlamaya çalıştı. Otomobillerinde maddi hasar meydana gelen vatandaşlar, “Bu resmen katliam” diye tepki gösterirken, otobüsün şoförünü yaptıkları tüm aramalara rağmen bulamadı.

Kazaya neden olan otobüste olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaparken, otobüsün sahibinin ise polise verdiği ifadesinde otobüsünün çalındığını bildirdiği öğrenildi.