Bilecik’te dolandırıldığını iddia eden bir kişi şehir merkezinde çırılçıplak soyundu.

Tevfikbey Caddesi üzerinde yaşanan olayda, bir kamu kurumunda memur olduğu öğrenilen M.K (40) isimli kişi, soyunarak Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’ne yürümek istedi. Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir emniyet müdürü tarafından dolandırıldığını iddia eden M.K, “Çok eski bir ahbabımız, abimiz, sevdiğim, güvendiğim bir insan. Ona güvendim, beni mahvetti. Ben maaş alamıyorum, çoluğuma çocuğuma ekmek götüremiyorum. Artık kime güveneceğimi bilmiyorum. Benim şahitlerim de var, zaten devlet memuruna güvenmiyorum. Ben hiç kimseye güvenmiyorum. Yaptığım doğru değil ama ben bıktım, yaşamaktan bıktım. Devletin emri olamaz. Ben üstümü çıkaracağım, her konuda çıkaracağım. Olmaz, fark etmez. Polisi arasan da olmaz. Devlet memuru beni dolandırdı. Ben kime güveneceğim, hangi devletime güveneceğim? Cumhurbaşkanına, Başbakana sesimi duyurmak istiyorum. Ben yemin ettim. Emniyetin önüne kadar çırılçıplak gideceğim. Beni Emniyet Müdürü dolandırırsa burada soyunurum” dedi.

Bu sırada çevre toplanan bazı vatandaşlar, soyunmasına tepki gösterdikleri M.K’ya vurmaya başladı. Bunun üzerine Melih Karaman, “Beni dolandırdılar” demeye devam etti.

Polise haber verilmesinin ardından muayene için Bilecik Devlet Hastanesi’ne götürülen M.K, "Ben Bilecik çocuğuyum. Güveneceğim bir insan yok. Babama, ağabeylerime güvendim. Darp ettiler beni. Ne yapmam lazım, hırsızlık mı yapmam lazım? Ben ekmeğimi namusum için kazanıyorum ama kime güvendiysem beni mahvetti. Sevdiğim bir insan, kefil olduğum adamlar bana kalleşlik yaptılar, dolandırıp gittiler. Savcılığa da verdim. Bittim ben bittim, kafama sıkacağım. Valiliğin önünde kafama sıkacağım, onu da yapacağım. Bilecik halkı duysun” dedi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından ifadesi alınan M.K daha sonra serbest bırakıldı.