Esenyurtta bir süre önce eşinden ayrılan koca dehşet saçtı. Eski eşini, iş yerinde öldüren koca ardından olay yerine gelen polise teslim oldu.

Olay, Esenyurt İstiklal Mahallesi Büyükayazma Caddesi üzerinde bulunan bir tuhafiye dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa E. ayrıldığı eski eşi Nurten A.’nın tuhafiye dükkanına gelerek tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Öfkeli adam eski eşine bıçaklayarak öldürdü. Bu sırada olayı duyan çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Nurten A.’nın öldüğünü belirledi.

Katil zanlısı koca ise olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. Nurten A’nın Adli Tıp Kurumu otopsi işlemlerinin ardından Bartın’a gönderildi.

Öte yandan, sabah saatlerinde sokakta çıkan gürültüyle uyandığını belirten sokak sakinlerinden Murat Güngör ise olay anını anlattı. Güngör, “Sabah dükkanı açtığımda bir olay olduğunu duydum burada. Şahıs eşiyle anlaşamadığı için eşini keserek öldürmüş. Şahıs teslim oldu zaten kaçmadı. Biz de bir gürültüye uyandık. Şahıs, bir müddet içeride bekledi, tuhafiyeden dışarıya çıkmadı. Sonra kendisi emniyete teslim oldu" dedi.