Beyoğlu’nda metruk bir binada çıkan yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekibi, park halindeki bir aracın engeline takıldı. El birliğiyle aracı olduğu yerden kaldıran ekipler, daha sonra yangına müdahale etti.

Yangın, saat 09.30 sıralarında Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi Hacıhüsrev Köprüsü Sokak’ta bulunan 4 katlı metruk bir binada çıktı. İddialar göre, madde bağımlıları binanın çatı katında yangın çıkardı. Yangın kısa sürede büyüyerek binanın diğer kısımlarına sıçradı. Yangını gören vatandaşlar itfaiye ekibi ve polise haber verdi.

İtfaiye sokakların dar olması ve park halindeki araçlardan dolayı olay yerine ulaşamadı. Bunun üzerine itfaiye aracından inen ekipler, el birliğiyle park halindeki bir aracı olduğu yerden kaldırarak yollarına devam etti. Ekipler daha sonra uzun uğraş sonucu dar sokaklardan geçerek yangın yerine ulaştı. Olay yerine ulaşan ekipler yangına müdahale etti.

Yangını gören Refik Erken isimli bir vatandaş, “Bir anda dumanları gördüm. Binanın metruk olması nedeniyle yetkililere dilekçe vermiştim. Fakat bir şey yapılmadı. Buraya sürekli madde bağımlısı geliyor” dedi.

Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.