Ataşehir’de trafik yoğunluğu nedeniyle aniden duran TIR’a, arkadan gelen kamyon çarptı. Kamyonda sıkışan sürücü, itfaiyenin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

Kaza, öğle saatlerinde TEM yanyolda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, otomobil taşımada kullanılan 34 VY 3643 plakalı TIR’ın sürücüsü Naci Altan, Çamlıca Gişelere dönüşün yapıldığı köprü altına geldiğinde trafik yoğunluğu nedeniyle durdu. Bu sırada arkadan gelen Satılmış Elekçi‘nin kullandığı 06 JSY 83 plakalı kamyon, TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon sürücüsü araç içinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kamyon sürücüsünü sıkıştığı yerden çıkarmak için uzun süre uğraştı. Sıkıştığı yerden çıkarılan Satılmış Elekçi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu. Kazayı gören bir vatandaş, “Burada hafif bir trafik sıkışması oldu. Şoför fren yaptı, arkadaki kamyon da yüklü olduğu için duramadı. 1.5 saattir burada bekliyor” dedi.

Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.