Haliç tünel çıkışında virajı alamayan yolcu minibüsü, otobüs durağındaki kalabalığın arasına girdi. Kazada bir kişi hafif yaralanırken, yaşanan panik güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, Haliç tünel çıkışında dün meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tünelinden hızlı çıkan Seyrantepe-Topkapı yolcu minibüsü keskin virajı alamayarak yol güzergahında bulunan Sütlüce Durağı’na girdi. Bu sırada durakta otobüs bekleyen yaklaşık 8-9 yolcu, minibüsün hızla durağa doğru geldiğini fark edince can havliyle kaçışmaya başladı. Kaldırım taşlarının minibüsün hızını kesmesi, olası bir faciayı engelledi. Kazada can kaybı yaşanmazken bir yolcu hafif şekilde yaralandı. Yaşanan panik saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Yaşanan olaya şahit olan Ökkeş Doğan isimli bir görgü tanığı, "Minibüs saat 09.00-10.00 arası çıktığı tünelden kendisini toparlayamadı. Halk obüsü de durakta duruyordu. Bir anda tünelden çıkışta toparlayamadı, kaldırıma çıktı. Çıkışta da zaten otobüs durağında insanlar vardı. Onlarla halk otobüsünün arasına daldı. İnsanlar bir anda kaçmaya başladı. Allah korudu, ölümlü bir kaza değildi. Bir kişi hafif şekilde yaralandı onun dışında herhangi bir şey yoktu. Biz insanların otobüs durağından kendilerini sağa sola attıklarını gördük. Minibüs ağzına kadar doluydu, haddinden fazla yolcu almıştı. Otobüs de aynı şekilde doluydu" şeklinde konuştu.