Antalya’da, ataması yeni yapılan felsefe öğretmeni, geçici süreyle çalıştığı otelde çıkan kavgada başına aldığı darbelerle hayatını kaybetti.

Antalya’da yaşayan Batmanlı felsefe öğretmeni Nizamettin Arslan(30), uzun süre atamasının yapılmaması üzerine Antalya’nın Kemer ilçesi Beldibi mevkisinde bir otelde geçici süreyle iş buldu. Birkaç arkadaşıyla otelde çalışan Arslan, iki ay önce otelde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada başından ve vücudunun değişiklik bölgelerine ağır darbe aldı. Otel görevlileri ve çalışanların polise ve 112 servisine haber vermesi üzerine genç öğretmen hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

"ATAMASI YENİ YAPILMIŞTI"

Arslan, 52 gün süren yoğun bakım sürecinin ardından hayatını kaybetti. Cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılarak otopsi yapıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazeyi teslim almak için morg önüne gelen aile, ağıtlar yakarak feryat etti. Baba Şaban Arslan’ın güçlükle ayakta durduğu gözlenirken anne ağıt yakarak eşine sarılıp uzun süre ağladı.

"SORUMLULARDAN HESABINI ADALET ÖNÜNDE SORACAĞIM"

Oğlu Nizamettin Arslan’ın atamasının yeni yapıldığını söyleyen baba Şaban Arslan, "Oğlum felsefe öğretmeniydi. Ataması yeni yapılmıştı. Otelde nedenini bilmiyoruz ama bir kavga çıkmış. O nedenle başına darbe almış. 52 gün yoğun bakımda kaldı. Hayatını kaybetti. Sorumlulardan bunun hesabını adalet önünde soracağım" dedi.

Arslan’ın cenazesi memleketi Batman’a toprağa verilmek üzere gönderildi.