Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, bir pastanede oturan 82 yaşındaki adam, kimliği belirsiz bir kişi tarafında açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Yaşlı adamın hayati tehlikesini bulunduğu belirtildi.

Olay, saat 12.30 sıralarında Acıpayam ilçesi Aşağı Mahallesi İnönü Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Acıpayam’da yaşayan evli ve 1 çocuk babası Sefer Kurban (82), bir pastanede otururken, kimliği belirlenemeyen bir kişinin açtığı ateş sonucu yaralandı. Ağır yaralanan Kurban’a ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı, Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kurşunun hedefi olan yaşlı adam, olay yerine gelen ambulansla Pamukkale Üniversite Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından şüpheli şahsın yakalanması izin polis ekipleri, geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alınan yaşlı Sefer Kurban’un ensesine kurşunun isabet ettiği belirtilirken, durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.