Adana’da bir marketin sahibinin göğsüne pompalı tüfek dayayarak bin 700 TL ve yaklaşık bin 500 TL değerindeki sigaraları çalan “Guy Fawkes” maskeli 2 soyguncu kayıplara karıştı.

Olay, Şakirpaşa Mahallesi, 42109 sokaktaki Kadri Öztürk’e (64) ait bir markette meydana geldi. İddiaya göre, yüzleri “Guy Fawkes” maskeli 2 kişi daha önce takip ettikleri Öztürk’ün marketteki sigaraları topladığı sırada ellerinde pompalı tüfeklerle markete girdi.

Öztürk’ün göğsüne pompalı tüfeği dayayan soyguncular, ne kadar para ve sigara varsa kendilerine vermesini istedi. Öztürk’ün direnmesi üzerine soyguncular pompalı tüfeği ateşledi ancak silah ateş almadı. Daha sonra sigara standına ve yazarkasaya yönelen soyguncular bin 700 TL ve bin 500 lira değerinde sigara çalarak bindikleri motosikletle olay yerinden hızla uzaklaştı.

“DEMİR ÇUBUKLA MÜDAHALE EDECEKTİM”

Kadri Öztürk’ün bağırması üzerine evinden dışarı çıkan bir görgü tanığı soyguncuların yüzlerinde maske olduğunu ve pompalı tüfek taşıdıklarını ancak kendilerine demir çubukla müdahale edecekken soyguncuların motosikletle kaçtığını dile getirdi.

“SOYGUN FİLM GİBİYDİ”

Yaşadığı soygunu “Film gibiydi” diye nitelendiren Kadri Öztürk, soyguncuların dükkanı bir süre gözetlediklerini ileri sürdü. Daha önce de dükkanının soyulduğunu ifade eden Öztürk, “Guy Fawkes” maskeli soyguncuların bir anda dükkanın girişine gelip göğsüne pompalı tüfek dayadıklarını fakat tüfeğin ateş almadığını anlattı.