Beşiktaş’ın Etiler semtinde bulunan bir restoran işleten E.C.P. iddiaya göre, eski ortağı tarafından kurşunlandı. İşletme sahibi yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, eski ortağı ise kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Etiler Nispetiye Mahallesi’nde meydana geldi. Ünlü alış veriş merkezi Akmerkez’in karşısında bulunan bir restoranda önceden aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan işletme sahibi E.C.P. ile eski iş ortağı K.K. arasında tartışma çıktı. Çıkan sözlü tartışmanın kısa sürede kavgaya dönmesinin ardından K.Y., üzerinde bulunan tabanca ile restaurant sahibi E.C.P.’yi ayaklarından vurarak yaraladı. İşletme sahibi kanlar içinde yere yığılırken, saldırıyı gerçekleştiren K.Y., olay yerinden kaçtı.

Çevre sakinleri, çıkan silah sesleri üzerine durumu polis ve 112 Acil Servis ambulansına bildirdi. Kısa sürede bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yerde yaralı yatan E.C.P.’ye ilk müdahaleyi olay yerinden yaptıktan sonra ambulans ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti.

Öte yandan, olay yerine ulaşan polis, olayın gerçekleştirildiği restoranın giriş ve çıkışına güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. İşletmenin camlarına ve duvarlarına isabet eden kurşun izlerini de incelemeye alan polis, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarından yola çıkarak saldırıyı gerçekleştiren ve vurduğu E.C.P. ile daha önceden iş ortaklığı bulunan K.K.’yi yakalamak için çalışma başlattı.